Pierre Celis Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Cydr vintage to zazwyczaj najlepszy produkt cydrowni. Robiony jest z najlepszych jabłek wyselekcjonowanych odmian. Wymaga także dojrzewania, często ok. roku, w drewnianych beczkach. Taki też jest Vintage Reserve od Sheppy’s. Trafiły do niego najlepsze jabłka z sadu Three Bridges, o którym wspominałem już w poprzednim wpisie. Po fermentacji cydr trafił na leżakowanie do dębowych beczek. […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się