Abstynent Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Nikt nie mówi, żeby myć stalowe naczynia w wysoko strzeżonym naoh. A wydaje mi się, że w tych wszystkich środkach do mycia grilla itp występuje naoh że względu na tłuszcze, które naoh zmydla. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 wiem że to mycie z zew ale jak domywać ten osad po każdym warzeniu ?? normalnie tego nie idzie zedrzeć płynem do naczyń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczyka Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ja mam chyba trochę inny garnek, ale u mnie zadziałało mleczko do czyszczenia i szczotka. Ale nie chce mi się tego myć po każdym warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodStream Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Ocet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Godzinę temu, bloodStream napisał: Ocet? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Pawlicki Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 ?Ocet to rozpuści.Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenris Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 tak sam z siebie czy na gorąco?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodStream Opublikowano 1 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Wlej żeby dno zamoczyć, poczekaj parę minut i gąbką przejrzyj parę razy. Na zimno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi