MaxiKing Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 Witam wszystkich i proszę o szybką odpowiedź , chodzi o to że dziś przed moją pierwszą warką myjąc gar który dostałem od mojej ciotki zauważyłem że ma on odprysk plamkę rdzy i boję się zaczynać zacierać żeby nie zepsuć warki,dodam tylko , że plamka ma wymiar okolo 1 na 1 cm. Co mam robić warzyć czy poczekać na nowy gar i czy taki gar można wykożystać do grzania wody do wysładzania? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted August 29, 2015 Share Posted August 29, 2015 jeśli byś poświęcił czas na przeszukanie forum zamiast powielanie pytania łzy byś wiedział. odpowiedziałem w ostrym dyżurze to tu też wkleje. www.piwo.org/topic/9076-uszkodzony-garnek-emaliowany-czy-mozna-uzywac/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaxiKing Posted August 29, 2015 Author Share Posted August 29, 2015 Soorki ale dziś warzyłem pieresze piwo i zacząć chciałem od 5rano więc jak zobaczyłem tę rdzę to nie wiedziałem co robić , choć masz rację ,bo zanim ktoś odpisał samemu to już doczytałem :-* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts