darth_y2k Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Dlatego prosiłem o łopatologiczne podejście do tematu ;-) Dzięki za odpowiedź :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Zrób tak. W razie czego, odłączasz lodówkę i dajesz np. suszarkę do grzania zamiast chłodzenia. Edytowane 3 Listopada 2017 przez chemiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darth_y2k Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dzięki! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiuszf Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Dzień dobry. Kupiłem taki termostat i w trakcie jego przeróbki do sterowania do temperatury 999 stopni, wszystko pracowało dobrze, aż gwałtownie coś się stało. Mianowicie gwałtownie w czasie pracy wyskoczyły wszystkie 3 literki "LLL", czyli przekroczony niby limit dolnej temperatury.Ale w rzeczywistości nic nie przekroczono, grzebałem we wszystkich ustawieniach i nic. Przy włączeniu od razu zapalają się 3 "LLL", czyli nie pokazuje temperatury, chociaż całe menu ustawień wszystko pracuje, jak i trzeba. Próbowałem w ogóle wyrezetować kontroler przez włączenie ze wstępnym jednoczesnym naciskiem przycisków "+" i "-". I znowu nic. Wyświetlają się 3 "LLL" Co to by mogło być? Bardzo proszę o pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Podejrzewam, ze uszkodzilo sie podlaczenie sondy, albo sama sonda. Sprawdz, czy nie ulamał sie, przetarł lub przeciął kabelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi