piwny potwor Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Witam wszystkich piwoszy, To mój pierwszy post, więc się przedstawię. Mieszkam w Londynie i jestem raczkujący w produkcji domowej piwa. Ponieważ mamy w domu kuchenkę elektryczną, chcę kupić taki kociołek: https://www.alza.co.uk/hyundai-pc-200-ss-d1480535.htm Czy możecie mi powiedzieć jakie jeszcze części potrzebuję do dostosowania tego kociołka do produkcji piwa? Co jeszcze muszę kupić? Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Zmień kranik, kup termometr i długą łychę GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwny potwor Opublikowano 13 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Termometr mam, długą łychę też. Macie dokładne dane jaki model kranika i jakie nakrętki żeby to wszystko pasowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Termometr mam, długą łychę też. Macie dokładne dane jaki model kranika i jakie nakrętki żeby to wszystko pasowało? Wykręcasz kranik, mierzysz otwór, idziesz do marketu budowlanego i szukasz odpowiedniego zaworu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Zmień kranik, kup termometr i długą łychęNapisz krok po kroku instrukcję obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Termometr mam, długą łychę też. Macie dokładne dane jaki model kranika i jakie nakrętki żeby to wszystko pasowało? Zależy jak chcesz filtrować coś w ten deseń http://allegro.pl/red-zawor-kulowy-1-2-czerpalny-ze-zlaczka-kran-i5274593871.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Czy ma ktoś może ten garnuszek i może powiedzieć jakie są wymiary rzeczywiste dokładnie w środku? Wysokość i średnica? Bo trochę nijak mają się dane od producenta do tych które przyrównałem do lidla itd, wszędzie już mam rozbieżne informacje więc może mógłby mi ktoś to zmierzyć byłbym bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bychawa Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Czy ma ktoś może ten garnuszek i może powiedzieć jakie są wymiary rzeczywiste dokładnie w środku? Wysokość i średnica? Bo trochę nijak mają się dane od producenta do tych które przyrównałem do lidla itd, wszędzie już mam rozbieżne informacje więc może mógłby mi ktoś to zmierzyć byłbym bardzo wdzięczny Ja mam, właśnie Ci zmierzyłem. Wysokość wew. 296mm, średnica wew. 348mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 dzięki wielkie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi