Skocz do zawartości

Jeden gar do warzenia piwa i parzenia mięsa


Kazior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pytanie może dziwne ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc zapytam :)

Kupiłem gar nierdzewny 50 l parzyłem w nim mięso po wędzeniu potem uwarzyłem 2 warki na amerykańskich chmielach.

Garnek po warzeniu dokładnie umyłem po wyschnięciu robi się na dnie taki jakby nalot, jak jutro użyje go znów do parzenia to jest jakaś możliwość że mięso będzie czuć chmielem?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.