Kazior Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Witam, pytanie może dziwne ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc zapytam Kupiłem gar nierdzewny 50 l parzyłem w nim mięso po wędzeniu potem uwarzyłem 2 warki na amerykańskich chmielach. Garnek po warzeniu dokładnie umyłem po wyschnięciu robi się na dnie taki jakby nalot, jak jutro użyje go znów do parzenia to jest jakaś możliwość że mięso będzie czuć chmielem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Nie sądzę. A nawet jak to tylko lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Troche octu, sol, ciepla woda, plyn do naczyn, gabeczka i bedzie bez nalotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Jeśli był użyty raz to nada sie do Grodziskiego, jesli kilka razy to spokojnie możesz jakiegoś raucha popełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Haha, a ja myślałem że odwrotnie. Troll? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie ten koziol Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Może nalot kamienny? potraktuj kwaskiem cytrynowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się