Kazior Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Witam, pytanie może dziwne ale nie znalazłem nigdzie odpowiedzi więc zapytam Kupiłem gar nierdzewny 50 l parzyłem w nim mięso po wędzeniu potem uwarzyłem 2 warki na amerykańskich chmielach. Garnek po warzeniu dokładnie umyłem po wyschnięciu robi się na dnie taki jakby nalot, jak jutro użyje go znów do parzenia to jest jakaś możliwość że mięso będzie czuć chmielem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Nie sądzę. A nawet jak to tylko lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasiu Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Troche octu, sol, ciepla woda, plyn do naczyn, gabeczka i bedzie bez nalotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Jeśli był użyty raz to nada sie do Grodziskiego, jesli kilka razy to spokojnie możesz jakiegoś raucha popełnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuwar71 Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Haha, a ja myślałem że odwrotnie. Troll? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nie ten koziol Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 Może nalot kamienny? potraktuj kwaskiem cytrynowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.