filippo2 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Szukałem na form, ale nie znalazłem. Czy robi się starter do drożdży suchych, czy tylko dehydratyzuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azizi1926 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Starter niewskazany, rehydratyzujemy. Trzeba było nowy temat zakładać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Szukałem na form, ale nie znalazłem. Czy robi się starter do drożdży suchych, czy tylko dehydratyzuje ? w paczce suchych jest zbyt dużo komórek żeby mogły się namnożyć w 1-2l starterze - najlepiej namnaża się je w 20l lekkieo piwa ( 10-12°Blg ) nofx1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się