Szakal75 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Co z tym zrobić? Edytowane 16 Października 2015 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 hasło do wyszukania to "blow off tube" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pomoże pewnie blow-off tube. Ja u siebie przy triplu ryzykowałem i odsunąłem nieco pokrywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Sciągnąć całkiem dekiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) blow-off tube chyba pomogło dzięki Edytowane 5 Października 2015 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja tam moje żytnie fermentowałem w ogóle bez pokrywy - nic nie było w stanie utrzymać drożdży w ryzach. A na przyszłość albo mniejsze warki, albo większy fermentor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HerrOs Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Albo dwa fermentory zamiast jednego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 A moje pytanie brzmi ta półeczka pod wiadrem to jest decha czy płyta wiórowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 A moje pytanie brzmi ta półeczka pod wiadrem to jest decha czy płyta wiórowa? to jest sklejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Ja wiórową wczoraj zmontowałem ale nie wiem na ile to będzie trwałe. Na pewno zabezpieczę ranty silikonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes2k14 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Tak z ciekawości: jakie to drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) S04 gęstwa drugie pokolenie 400 ml Edytowane 9 Października 2015 przez morfitru75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nie ten koziol Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 A jaka temperatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakal75 Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 A jaka temperatura? Start fermentacji w 17 stopniach po 2 dniach podniesiona do 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ciekawe ile Ci pofermentują - u mnie w Oatmeal Stoucie 15Blg po zadaniu gęstwy po 2 dniach jest już po imprezie - piany brak Szybkie skubańce, a gęstwa tak zbita, że ciężko ją potem zlać do słoika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się