paweln0101 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) jakie surowce do zacierania użyłeś ? pilźnieński, wiedeński, caraoma, pszenica, aroma 150. Po pierwszym problemie z zacieraniem zmajstrowałem sobie filtrator z rurki miedzianej TU masz zdjęcia. Komfort filtrowania zupełnie inny. dzięki, musze sprawdzić patent. przejade sie dzisiaj do castoramy i coś zmontuje, bo przecież osiwieć idzie. Edytowane 27 Października 2013 przez paweln0101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln0101 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) apropo, moge użyć takiego wynalazku do garnka w którym gotuje zacier czy jedynie w osobnym pojemniku? Edytowane 27 Października 2013 przez paweln0101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się