Pierre Celis Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Takich właśnie rzeczy oczekuje po piwnych festiwalach – limitowanych wersji dostępnych wyłącznie podczas imprez. Atrakcyjność festiwali po polega na możliwości bezpośredniego spotkania i porozmawiania z piwowarami ale przecież też na degustacji wyjątkowych serii piw. SzałPiw na Warszawski Festiwal Piwa przygotował rzecz bezprecedensową – trzy owocowe kwasy fermentowane mieszanką z udziałem dzikich drożdży. Oto one: Fragum ambitiosum – Ambitna truskawkaPrunum lascivum – Frywolna śliwkaRibesium nigrum arcanum – Tajemnicza czarna porzeczka i obecna na rynku od września Rubus idaeus maleficus – Złośliwa malina Degustację wszystkich czterech przeprowadzam wraz z Jankiem Szałą! Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się