Skocz do zawartości

[Piwo i Cydr] Recenzja: Dry Cider, Henney’s*


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Mike Henney ma receptę na świetny cydr: dobrać najlepsze surowce i prowadzić proces najprościej jak się da. Jak twierdzi, to dzięki temu jego cydry są doceniane i zdobywają liczne nagrody. Mike Henney rozpoczął przygodę z cydrem w 1996 roku w Bishops Frome (Herefordshire) od cydru domowego. 19 lat później produkuje już 230 000 galonów, co […]b.gif?host=piwoicydr.wordpress.com&blog=

 

Wyświetl pełny artykuł

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.