Pierre Celis Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Mike Henney ma receptę na świetny cydr: dobrać najlepsze surowce i prowadzić proces najprościej jak się da. Jak twierdzi, to dzięki temu jego cydry są doceniane i zdobywają liczne nagrody. Mike Henney rozpoczął przygodę z cydrem w 1996 roku w Bishops Frome (Herefordshire) od cydru domowego. 19 lat później produkuje już 230 000 galonów, co […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się