czara6 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam, jestem fanem piwka z Gdańska. posmakowało mi pszeniczne z Browarni w Gdańsku, takie tez będzie moje pierwsze domowe (z puszki). pozdro Czara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Skoro poszedłeś za radą Pako to wypada pięknie przywitać! Mam nadzieję, że ta pierwsza pszenica nie będzie zbytnio przyprawiona. Swoją drogą też jestem pod wrażeniem dokonań kolegi Biermanna z Browarni (tym bardziej, że pszenicy nie robią na Stephanerach). Urzekł mnie tam również lekko wędzony ciemniaczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 I ja witam kolejnego piwowara. Tak zachwalacie że aż mi się przykro robi bo nie zahaczyłem o ten browar w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 No to powodzenia CZARA6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 witam powodzenia przy pszenicznym browarku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam,jestem fanem piwka z Gdańska. posmakowało mi pszeniczne z Browarni w Gdańsku, takie tez będzie moje pierwsze domowe (z puszki). pozdro Czara Witaj , Piwowarem w tym Browarze jest kolega z browarbizu , zapewne udzieli kilku wskazówek jak uwarzyć pyszne piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 (edytowane) Właśnie popijam sobie pszeniczkę,to i pozdrawiam kolejnego" piwniezakręconego" Edytowane 27 Grudnia 2009 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Właśnie popijam sobie przeniczkę,to i pozdrawiam kolejnego" piwniezakręconego" oj mocna chyba ta pszeniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam pozdrawiam i powodzenia w warzeniu życzę Też kiedyś uwarzyłem 2 pszeniczki z puchy i były całkiem smaczne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara6 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dzięki za gorące powitanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Hej! Dzięki za powitanie. Co do "puszek" to powiem Ci, że wszystkie (dwie, trzecia na leżakach) wyszły bardzo, bardzo fajne Teraz postanowiłem iść na trochę głębszą wodę i zatrzeć co nieco. Jestem pewien, że stworzę coś naprawdę niepowtarzalnego Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi