Pierre Celis Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 [uWAGA! – SŁABA JAKOŚĆ DŹWIĘKU, JEŚLI TO DLA CIEBIE PROBLEM, ZAPRZESTAŃ DALSZEGO OGLĄDANIA] Dziś degustacja nietypowego piwa chmielonego w sposób ciągły przez 60 minut gotowania. Jak sprawdziła się taka metoda? 60 minut na godzinę, browar Reden. The post 60 minut na godzinę – Reden appeared first on Małe Piwko Blog. Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się