konopielek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów! Oznaczyłem swój browar na mapie i przy okazji parę słów o sobie. Mieszkam w malutkiej wioseczce. Dzięki wiedzy ściągniętej z browar. biz warzę piwo od 2002 roku. Od początku ze słodu. Warek i piw nie liczyłem;) Do tego doszło warzenie serów (jest krowa żywicielka Na forach jestem jestem życzliwie nastawionym czytaczem i dlatego nie obiecuję wielkiej ilości postów. konopielek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam.Wspaniale,zajadając własny ser,najlepiej pleśniak,i zapijając włsnym Pilsem-mniam,mniam.Powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam serdecznie Na forach jestem jestem życzliwie nastawionym czytaczem i dlatego nie obiecuję wielkiej ilości postów. nie ilość postów jest ważna ale liczę, że podzielisz się swoją wiedzą, żeby inni mieli co czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Niestety z mleka sklepowego nie można za wiele zrobić. No może budyń. Jk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 witam i ja , widzę że jesteś samowystarczalny -piwowarstwo ,serowarstwo i myślistwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopielek Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 witam i ja , widzę że jesteś samowystarczalny -piwowarstwo ,serowarstwo i myślistwo Ha:) trafiony, znaleziony 234 z browar. biz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi