Jump to content

Większa warka - mocniejsza ipa


boleminoga

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkich piwowarów jednocześnie prosząc o małą poradę.

Ostatnimi czasy warzę standardowe warki domowe (tj. 20 l). Mając teraz dostęp do trochę większego sprzętu (250 l) chciałbym skonsultować recepturę. Niechciałbym by wyszedł lepiszcz ;) 

Zasyp:

42 kg pilzneński

24 kg pale ale

17,5 kg monachijski typ I

4 kg karmelowy 150

 

 

Chmielenie:

570 g Marynka 60 min

240 g Citra 60 min

140 g Lubelski 10 min

 

Na zimno

250 g Citra

125 g Cascade

 

co o tym sądzicie? 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.