Piwni!123 Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Witam. Poszukuję osoby/firmy, która podejmie się przerobienia zbiornika po mleku 1250 l. na sprzęt browarniczy (kadzie itp.). Będę wdzięczny za propozycje. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Pomocne będzie wskazanie rejonu kraju w którym fachowiec miałby działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goly Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 (edited) Pozwolę sobie na autopromocję i proponuję pogadać z moimi pracodawcami: [wycięte ze względu na spiskowe teorie, poszło przez wiadomość do założyciela tematu] Edited December 7, 2015 by goly Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Nosz cholera, czemu pachnie (a raczej śmierdzi) mi to kryptoreklamą? Najpierw jeden "nowy" pisze swój pierwszy post na forum, a potem "drugi nowy" pisze również swój pierwszy post na forum. Jeden i drugi założył konto tylko po to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goly Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Nosz cholera, czemu pachnie (a raczej śmierdzi) mi to kryptoreklamą? Najpierw jeden "nowy" pisze swój pierwszy post na forum, a potem "drugi nowy" pisze również swój pierwszy post na forum. Jeden i drugi założył konto tylko po to? No to pięknie, śmieszkiem-multikontowcem zostałem i snuję marketingowe intrygi. Nie znam dobrze tutejszego obyczaju w takich tematach, ale skoro w ten sposób stawiasz sprawę - czy obecne rozwiązanie jest salomonowym i nie budzi wątpliwości starych forumowych wyjadaczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprawek Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Ja spawam nierdzewke niestety otwarlem działalność z dotacji i przez rok muszę trzymać sprzęt w piwnicy jeśli podasz mi wymiar powiem czy wlezie mi przez drzwi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts