arkawroc Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witanko wszystkim, jestem tutaj nowy i powoli zapoznaję się z tematem browarzenia. Trzeba rozszerzać zakres swoich zainteresowań. Hoduję już warzywa z gatunku gigantów : dynie pomidory ogórki itp. wszystko niebotycznych rozmiarów, przetwarzam mięso, wędzę szynki boczki balerony, robię sery białe, żółte, miękkie twarde i długodojrzewające. Teraz czas na browarki, chociaż spożycie u mnie jest małe poniżej średniej krajowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Czołem! powodzenia z piwem! Jeszcze przyznaj się gdzie mieszkasz, może masz za płotem jakiegoś piwowara;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkawroc Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeszcze przyznaj się gdzie mieszkasz, A tak masz rację jestem ze Zdolnego Śląska a dokładnie Wrocław. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ło, panie, tam to piwowarów jak mrówków:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Siemka Arkawroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się