rosomak Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Wczoraj zlałem piwo z baniaka z cichej zalałem go sobie wodą, dziś rano chciałem go umyć, wylewam wodę do ubikacji, jedną ręką trzymałem za kosz drugą za szyjkę. Baniak wyślizgnął się z kosz uderzył w muszlę i... 15 minut suszenia łazienki i po baniaku ;( Nie wiem miałem iść odśnieżać jeszcze ale teraz to się normalnie boje ;DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 dobrze że muszla cała jake odśnieżanie :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosomak Posted November 13, 2007 Author Share Posted November 13, 2007 dobrze że muszla cała jake odśnieżanie :rolleyes: Też się ciesze że muszli się nic nie stało - na razie w domu mam jedną ubikacje - byłby problem Z odśnieżaniem to jest tak że wczoraj 1 h dziś 0.5 h - uroki mieszkania w górach, najbliższy sąsiad mieszka 200 m ode mnie i do niego sam muszę odśnieżać ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Ciesz się, że nie zlewałeś dzisiaj i nie stłukłeś baniaka z zawartością (oto przykład teorii "szklanki do połowy pełnej"). No właśnie... Kłania nam się wyższość plastiku nad szkłem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts