tomek123 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Posiada ktoś taki i czy warto wydać 250PLN ? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez tomek123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 czy warto wydać 250PLN Nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 masz na myśli kupić kran i jeśli już to dorobićna tokarce adapter. Czy chodzi o pienienie piwa etc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Posiada ktoś taki i czy warto wydać 250PLN ? Trochę drogo - zawsze tańszą opcją jest to, co na fotce. Sprawdza mi się bez problemu. Jakby liczyć wszystko nowe to wychodzi: - kran 100 zł; - złączka 15 zł; - BL (komplet) 50 zł; - wężyk kilkadziesiąt groszy. Jak kupisz używany kran to wyjdzie jeszcze taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BretBeermann Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Bez "flow control" bedzie za dużo piana. Lepiej kupic Perlick 650SS, QD, i to: http://www.chicompany.net/index.php?main_page=product_info&products_id=3343 Edytowane 3 Stycznia 2016 przez BretBeermann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Posiada ktoś taki i czy warto wydać 250PLN ? ten kran nie ma kompensatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 możecie podesłać jaki kupić ? kupiłem używany za 50 PLN z regulacją przepływu , ale strasznie mi przez niego pieni. (nalewam z kega pepsi) i wydaje mi się , że piwo nie jest przegazowane. A może to jest kwestia rurek fi 8 długość około 2 m od kega do kranu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Masz cały temat "z kega leci sama piana", poczytaj sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi