wena Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Masz rację. Ja przez audycję u J. WEEISA mam na sumieniu conajmniej 10 nowych piwowarów. To są Ci o których wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Masz rację. Ja przez audycję u J. WEEISA mam na sumieniu conajmniej 10 nowych piwowarów. To są Ci o których wiem. Ja na pewno w tych 10 jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Masz rację. Ja przez audycję u J. WEEISA mam na sumieniu conajmniej 10 nowych piwowarów. To są Ci o których wiem. Na pewno dużo, dużo więcej. Tylko 10% góry lodowej jest powyżej powierzchni wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No właśnie ile żon mnie teraz przeklina mam wyrzuty sumienia. No ale, gdyby sumienie miało zęby już dawno by mnie zagryzło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No właśnie ile żon mnie teraz przeklina mam wyrzuty sumienia. No ale, gdyby sumienie miało zęby już dawno by mnie zagryzło. Moja żona ci podziękuje,przynajmniej siedzie w domu i nie włóczę się po górach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 No właśnie ile żon mnie teraz przeklina mam wyrzuty sumienia. No ale, gdyby sumienie miało zęby już dawno by mnie zagryzło. Myślę, że zdecydowanie więcej ludzi Cię błogosławi, niż przeklina, więc luz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No koledzy to mnie podbudowało. Jestem już spokojniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi