wena Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 (edytowane) Właśnie piszę post nr 1500. Informuję wszystkich i każdego z osobna, że Browar JK od dnia jutrzejszego nazywa się Browar WENA. W dniu jutrzejszym przypada 4 rocznica mojego pierwszego warzenia. Niestety był to tylko brewkit, ale od tego się zaczęło. Edytowane 7 Stycznia 2010 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 No gratuluję. Gratuluję 1500 postu. Gratuluję czwartej rocznicy. Gratuluję opisu swoich pociech, które ujrzą światło dzienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gratulacje Mam nadzieję, że w tym wątku zaczniesz opisywać swoje warki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Gratulacje Mam nadzieję, że w tym wątku zaczniesz opisywać swoje warki Tej uwagi najbardziej się bałem. Będę się starał, ale mam za mało czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Ja gratuluję przede wszystkim tego, że warząc 2 lata krócej masz ponad 2 razy więcej warek na koncie, o sukcesach nie wspominając. Napiszę jeszcze taką, może śmieszną, konstatację - jak odbierałeś Grand Championa, jak piłem BKD, jak słuchałem wywiadu u Weissa, to strasznie się cieszyłem, że Janek Krysiak naszym przyjacielem jest! * *i tu powinna być taka buźka, że się łezka w oku kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Wena, gratuluję, życzę dalszych sukcesów i zadowolenia ze swego hobby. No i oczywiście życzę Ci więcej czasu, byś mógł opisywać swoje dokonania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ja gratuluję przede wszystkim tego, że warząc 2 lata krócej masz ponad 2 razy więcej warek na koncie, o sukcesach nie wspominając. Napiszę jeszcze taką, może śmieszną, konstatację - jak odbierałeś Grand Championa, jak piłem BKD, jak słuchałem wywiadu u Weissa, to strasznie się cieszyłem, że Janek Krysiak naszym przyjacielem jest! * *i tu powinna być taka buźka, że się łezka w oku kręci Tomek rozpieszczasz mnie. Piję Twoje zdrowie piwem IPA, które się nagazowało dopiero po ok 6 miesiącach. czekałem na nie długo, ale się opłaciło. Cierpliwość jest cnotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Właśnie piszę post nr 1500. Informuję wszystkich i każdego z osobna, że Browar JK od dnia jutrzejszego nazywa się Browar WENA. W dniu jutrzejszym przypada 4 rocznica mojego pierwszego warzenia. Niestety był to tylko brewkit, ale od tego się zaczęło. Pod ten nowystary acz zasłużony browar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Domowy Browar WENA ma już swoje miejsce w historii polskiego piwowarstwa. Życzę następnych zasłużonych sukcesów ! I dobrej zabawy :)s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 (edytowane) No to na czwartą rocznice musi być wierszyk. Cztery lata już minęły, Usta piwek pochłonęły. Tysiąc pięćset postów było, Byle by się nie skończyło. Zmienił Janek ,nazwę zmienił, ale Sam się nie odmienił. Piwo warzy , nic nie zdradził, znów na podium będzie wchodził. Dzięki niemu wiele ?gości? przez tygodnie tylko pości. By zakupić chmiele,słody, I po wrzucać to do wody. Warz więc Wena ku radości, Pisz, zachęcaj dla potomności. My cię Janku podziwiamy, I wiedz ze zawsze cię wspieramy. zibi Edytowane 9 Stycznia 2010 przez zibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pierwszy raz w moim długim życiu ktoś napisał wiersz na mój temat. Dziękuję ZIBI jestem mile zaskoczony. Będę się dalej starał ku chwale piwowarstwa domowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) To wreszcie wypada się pochwalić nowym barem. Był gotowy i użytkowany jest intensywnie od dnia dziecka. Oto mój bar Edytowane 19 Lipca 2010 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ładny i praktyczny mebelek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ładne cacko. A stanie piwa w temp. pokojowej nie szkodzi mu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Jak na razie to nie zaszkodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 I owszem ładny mebelek, ale chyba bardziej cieszy jego zawartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A Browamator zdążył Ci już butlę dosłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A Browamator zdążył Ci już butlę dosłać? No niestety musiałem butlę kupić, aby uruchomić bar. Ale bycie piwowarem uczy cierpliwości więc może na tą obiecaną butlę do kompletu jeszcze kiedyś się doczekam. W końcu słowo PREZESA droższe pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A Browamator zdążył Ci już butlę dosłać? No niestety musiałem butlę kupić' date=' aby uruchomić bar. Ale bycie piwowarem uczy cierpliwości więc może na tą obiecaną butlę do kompletu jeszcze kiedyś się doczekam. W końcu słowo PREZESA droższe pieniędzy.[/quote'] Spoko, przecież dopiero rok minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 No wena imponujący mebelek ,spieszę pokazać go żonce w listopadzie mam urodziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Hehe, zibi, moja jak to zobaczyła to aż się ucieszyła: "to co, zbudujemy sobie domek, prawda? bo przecież w naszym mieszkaniu się nie zmieści...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 niezłe cacko ale najbardziej podoba mi się schładzarka ......pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Bar był robiony pod meble kuchenne. Na codzień stoi w kuchni więc musiał sie upodobnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 A dyplom Grand Championa już masz na ścianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 W zeszłym roku chyba nie był przewidziany dyplom GC bo nie dostałem, ale mam nadzieję, żę dostanę go razem z butlą. Cierpliwość jest cnotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi