Pierre Celis Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgodnie z moimi oczekiwaniami tegoroczna zima jest mocno torfowa. Nie spodziewałem się jednak, że tak szybko doczekamy się dodania słodu wędzonego torfem do piwa jasnego. I to do pilsa! Takim właśnie cymesem uraczyła na kontraktowa Setka. Jak sprawdził się torfowy motyw w klasycznym piwie? Zobaczcie degustację w chłodni nowego warszawskiego wielokranu Beerokracja! Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się