Pierre Celis Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Z Mateuszem Waszczukiem, piwowarem kontraktowego Browaru Waszczukowe degustowaliśmy na początku lipca ubiegłego roku. Teraz Mateusz dał znać, że wraca ze świeżo rozlanymi piwami z browaru, w którym obecnie warzy swoje piwo czyli ze szczyrzyckiego Gryfa. No i że warto je spróbować. Propozycja wyglądała na taką nie do odrzucenia, tym bardziej że wśród piw miał być przedpremierowy whisky stout o nazwie „Łycha Zbycha”. Spotkaliśmy się zatem w gwarnych Spiskowcach Rozkoszy aby sprawdzić jak smakują: Postrach Szoszonów wersja AIPA, Postrach Szoszonów wersja Brown IPA, Łycha Zbycha oraz Pal Licho Black IPA! Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się