Jump to content

White Labs - WLP011 European Ale Yeast


Recommended Posts

WLP011 European Ale Yeast

Malty, Northern European-origin ale yeast. Low ester production, giving a clean profile. Little to no sulfur production. Low attenuation helps to contribute to the malty character. Good for Alt, Kolsch, malty English ales, and fruit beers.

Attenuation: 65-70%

Flocculation: Medium

Ideal Fermentation Temperature Range: 65-70°F

Alcohol Tolerance: Medium

 

WLP011 European Ale Yeast

Słodowe, pochodzące z północnej europy drożdże górnej fermentacji. Produkują niski poziom estrów, nadając czysty profil. Lekka do brak produkcji siarki. Niskie odfermentowanie pomaga uwydatnić słodowy charakter. Dobre do Alt, Kolsh, słodowych ankielskich ale i piw owocowych.

Odfermentowanie: 65-70%

Flokulacja: Średnia.

Optymalna temperatura fermentacji: 18-20°C.

Tolerancja na alkohol: Średnia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.