Makaron Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 WLP011 European Ale Yeast Malty, Northern European-origin ale yeast. Low ester production, giving a clean profile. Little to no sulfur production. Low attenuation helps to contribute to the malty character. Good for Alt, Kolsch, malty English ales, and fruit beers. Attenuation: 65-70% Flocculation: Medium Ideal Fermentation Temperature Range: 65-70°F Alcohol Tolerance: Medium WLP011 European Ale Yeast Słodowe, pochodzące z północnej europy drożdże górnej fermentacji. Produkują niski poziom estrów, nadając czysty profil. Lekka do brak produkcji siarki. Niskie odfermentowanie pomaga uwydatnić słodowy charakter. Dobre do Alt, Kolsh, słodowych ankielskich ale i piw owocowych. Odfermentowanie: 65-70% Flokulacja: Średnia. Optymalna temperatura fermentacji: 18-20°C. Tolerancja na alkohol: Średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się