Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP037 Yorkshire Square Ale Yeast This yeast produces a beer that is malty, but well-balanced. Expect flavors that are toasty with malt-driven esters. Highly flocculent and good choice for English pale ales, English brown ales, and mild ales. Attenuation: 68-72% Flocculation: High Optimum Fermentation Temperature: 65-70F Alcohol Tolerance: Medium-High WLP037 Yorkshire Square Ale Yeast Drożdże te produkują piwo, kóre jest słodowe, ale dobrze zbalansowane. Spodziewaj się prażonych smaków wraz z pochodzących ze słodu estrów. Mocno flokulujące i jest to dobry wybór do English pale ale, English brown ale, i mild ale. Odfermentowanie: 68-72% Flokulacja: Mocna. Temperatura fermentacji: 18-21°C . Tolerancja na alkohol: Średnio-wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się