browar Jan Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 witam, jest jakaś różnica pomiędzy tym samy ekstraktem płynnym a suchym? Wiem że 1,7 płynnego to 1 kg suchego. Zależy mi na jaśniejszym kolorze, suchy taki jest, tylko czy zmienia to jakoś smak? pozdrawiam, Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQRQ Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 1,7 syropu to nie to samo co 1 kg proszku. 1,7 kg płynnego ekstraktu 80 Bx to 1,36 kg cukrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancewicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 ja stosuję zamiennie i jakości / różnicy w smaku nie zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocaille'r Opublikowano 11 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Jestem ciekaw waszej opinii : A dla drożdży w starterach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się