mundex Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 DOT PSPD organizuje (mam nadzieję, że tym razem skutecznie) w dniu 2016-03-12 (sobota) wycieczkę do Słodowni w Strzegomiu. Zwiedzanie Słodowni zaplanowane jest na godzinę 10:00 - oprowadzi nas po obiekcie prawdopodobnie pani Bożena Rysiukiewicz, kierownik Słodowni Strzegom. Na razie wymagany transport własny, ale jest także możliwość wynajęcia busa i zabrania się jednym środkiem transportu. Wszystko zależy od frekwencji i preferencji uczestników. W przypadku bardzo dużej liczby chętnych pewnie pojawią się limity, na razie jednak się tym nie martwmy Zapraszamy! rubezahl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Uprzedzając pytania, zaproszenie jest kierowane nie tylko do członków PSPD a do wszystkich chętnych. Tylko w przypadku ogromnej ilości chętnych (co raczej nam nie grozi) trzeba będzie wprowadzić reglamentację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Bardzo wstępnie: rubezahl + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) 1. rubezahl + 2 2. Ja + 1 Edytowane 16 Lutego 2016 przez Major Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No to i my się piszemy: 1. rubezahl + 2 2. Ja + 1 3. Camilos + Tofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 1. rubezahl + 2 2. Major + 1 3. Camilos + Tofka 4. BG + 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacu Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 1. rubezahl + 2 2. Major + 1 3. Camilos + Tofka 4. BG + 0 5. Jacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quaf Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 1. rubezahl + 2 2. Major + 1 3. Camilos + Tofka 4. BG + 0 5. Jacu 6. Quaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Coś w temacie? - odbędzie się, planowany czas trwania, koszy, ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wycieczka do Słodowni w Strzegomiu oczywiście się odbędzie. O szczegółach (dokładne miejsce zbiórki, czas trwania) poinformuje w najbliższych dniach po uzgodnieniu ich z naszym przewodnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Termin wizyty potwierdzony przez panią kierownik Słodowni Strzegom. Zbiórka o 10:00 przy biurze Słodowni: Al. Wojska Polskiego 70, Strzegom. Czas zwiedzania szacowany jest na ok 90min. Edytowane 7 Marca 2016 przez mundex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 1. rubezahl + 2 2. Major + 1 3. Camilos + Tofka 4. BG + 0 5. Jacu 6. Quaf 7. Kaczorro + Jerminka + ew. LILIANKA jak wyzdrowieje P.S. czy są jakieś pociągi do Strzegomia bo są spory kto ma kierować bo każde z nas by chciało na takim spotkaniu wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rptu Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 1. rubezahl + 2 2. Major + 1 3. Camilos + Tofka 4. BG + 0 5. Jacu 6. Quaf 7. Kaczorro + Jerminka + ew. LILIANKA jak wyzdrowieje 8. rptu + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 ... bo są spory kto ma kierować bo każde z nasby chciało na takim spotkaniu:beer: wypić Spory zbędne - część biesiadna chyba nie jest planowana(?)... ... ale pewnie nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście sobie coś wypili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Nie, część biesiadna nie jest planowana. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie byście po zwiedzaniu skrzyknęli się sami na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacu Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jakby ktoś potrzebował podwózki z Wrocławia to mam 3 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Lista zamknięta. Widzimy się jutro w Strzegomiu 1. rubezahl + 22. Major + 13. Camilos + Tofka4. BG + 05. Jacu6. Quaf7. Kaczorro + Jerminka + ew. LILIANKA jak wyzdrowieje8. rptu + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Tak o 10:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacu Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 mundex: bardzo ciekawe zwiedzanie. Dzieki za zorganizowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Mundex - dzięki za zorganizowanie tej "wycieczki". (+) Oczywiście! - też wielkie podziękowania dla Pani, która wiodła nas przez zaułki tego wspaniałego obiektu i wyjaśniała niuanse powstawania naszego podstawowego surowca. ... oraz wdzięczność dla przedstawicieli Słodowni, za wychodzenie do potrzeb "maluczkich" (detal i inne - np. planowane wędzonki). Edytowane 12 Marca 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundex Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Dzięki wszystkim za przybycie, przyznam że taka wysoka frekwencja mnie zaskoczyła. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMES Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Zdecydowałem się na tę wycieczkę na spontanie i kompletnie nie żałuję. Mnie też frekwencja zaskoczyła. Na wydarzeniu fejsa jeszcze rano spojrzałem było 27 osób zadeklarowanych, to myślałem, że jak z 18 się pojawi, to będzie mega, a tu boom prawie 50 osób! Wielkie dzięki dla pani kierownik. Bardzo rzeczowa, mam nadzieję, że jutro będzie mogła mówić, bo dzisiaj mocno głosu używała. Dzięki raz jeszcze za wycieczkę i czekam na następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Również dziękujemy za możliwość zwiedzenia tego magicznego miejsca. Szkoda tylko, że nie można było "nagrać" tych karmelowych zapachów i zabrać do domu . Dokładamy się też do podziękowań dla pani kierownik za wyczerpujące odpowiedzi i za wspaniałe oprowadzenie. P.S. część wczorajszych prezentów mam już w garze zaciernym i czekam na filtrację Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Dzięki za zorganizowanie, było bardzo ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi