Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP540 Abbey IV Ale Yeast An authentic Trappist style yeast. Use for Belgian style ales, dubbels, tripples, and specialty beers. Fruit character is medium, in between WLP500 (high) and WLP530 (low). Attenuation: 74-82% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 66-72°F Alcohol Tolerance: High WLP540 Abbey IV Ale Yeast Autentyczny szczep drożdży trappistów. Używane do belgijskich ale, dubbel, trippel i piw specjalnych. Charakter owocowy jest średni , pomiędzy WLP500(wysoki) i WLP530(niski). Odfermentowanie: 74-82% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 19-22°C. Tolerancja na alkohol: Wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się