Skocz do zawartości

White Labs - WLP540 Abbey IV Ale Yeast


Rekomendowane odpowiedzi

WLP540 Abbey IV Ale Yeast

An authentic Trappist style yeast. Use for Belgian style ales, dubbels, tripples, and specialty beers. Fruit character is medium, in between WLP500 (high) and WLP530 (low).

Attenuation: 74-82%

Flocculation: Medium

Optimum Fermentation Temperature: 66-72°F

Alcohol Tolerance: High

 

WLP540 Abbey IV Ale Yeast

Autentyczny szczep drożdży trappistów. Używane do belgijskich ale, dubbel, trippel i piw specjalnych. Charakter owocowy jest średni , pomiędzy WLP500(wysoki) i WLP530(niski).

Odfermentowanie: 74-82%

Flokulacja: Średnia.

Temperatura fermentacji: 19-22°C.

Tolerancja na alkohol: Wysoka.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.