Makaron Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WLP920 Old Bavarian Lager Yeast From Southern Germany, this yeast finishes malty with a slight ester profile. Use in beers such as Oktoberfest, Bock, and Dark Lagers. Attenuation: 66-73% Flocculation: Medium Optimum Fermentation Temperature: 50-55°F Alcohol Tolerance: Medium-High WLP920 Old Bavarian Lager Yeast Pochodzą z południowych niemiec. Drożdże te kończą ze słodowym, lekko estrowym profilem. Używane w piwach typu Oktoberfest, Bock i Dark Lager. Odfermentowanie: 66-73% Flokulacja: Średnia. Temperatura fermentacji: 10-13°C. Tolerancja na alkohol: Średnio-wysoka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się