Micjur Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Hej, Mogę prosić o ocenę receptury? Ziarno Weyermann - Pale Ale Malt 3.6 kg Ziarno Weyermann - Carawheat 0.5 kg Ziarno Jęczmień palony 0.35 kg Ziarno Strzegom Karmel 150 0.7 kg Ziarno Strzegom Barwiący 0.15 kg Płatki owsiane 0.5kg Marynka 20g w 0' Lubelski 30g w 40' Laktoza 800g w 40' Słody jasne +płatki 68st 30' 72st 20' Slody ciemne 72st 10' Drożdże Safale s04 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzdna Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zacieranie na słodko, 1,2 kg karmelii, 0,8 kg laktozy... to celowo? Bo będzie mega-ulepek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ciemne od początku. To stout Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micjur Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zacieranie na słodko, 1,2 kg karmelii, 0,8 kg laktozy... to celowo? Bo będzie mega-ulepek No tego się trochę obawiałem... Nie ma być mega To zejść z laktozy do 0,5 i odpuścić trochę karmelii jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Laktoze bym zostawił, a z karmeli zszedł do 0,5kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się