Jump to content

Jak zrobić starter drożdżowy na raty 2L ?


Recommended Posts

Witam, Jak w temacie - mam jedną fiolkę FM31, a potrzebuję uwarzyć 50L piwa.

Starter sam wiem jak zrobić tylko proszę o wyjaśnienie jak zrobić go na raty.

 

Mam 100g suchego ekstraktu słodowego i robie starter 1L. Później do lodówki , zlewam wszystko z nad drożdży i co - 200g suchego ekstraktu wypełniam do 2L - gotuje, chłodzę i dodaję wszystko co miałem w starterze 1L ?  

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.