tomek123 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam, Jak w temacie - mam jedną fiolkę FM31, a potrzebuję uwarzyć 50L piwa. Starter sam wiem jak zrobić tylko proszę o wyjaśnienie jak zrobić go na raty. Mam 100g suchego ekstraktu słodowego i robie starter 1L. Później do lodówki , zlewam wszystko z nad drożdży i co - 200g suchego ekstraktu wypełniam do 2L - gotuje, chłodzę i dodaję wszystko co miałem w starterze 1L ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dokladnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Super, dzięki, Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się