jacer Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Warmiński MISIEK + 14. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań5. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.6. josefik +17. Łukasz Jajecznica z rodziną8. amap & co - nie potwierdzone 9. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 10. Bimbelt z żonką i młodym 11. Monika + Świder 12. Wojtek Solipiwko+? 13. Misik , Aga+2 14. Janek,Gosia +3 15. karkan 16. Wajcha +Kasia 17. Bzdzionek 18. Leszcz007 + Syja77 19. browar Birbant 20. Przemo 21. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka) 3. Warmiński MISIEK + 1 4. Kaczorro+1(jerminka) + Mateusz jak są wolne miejsca jeszcze- czas spróbować nowych doznań 5. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko. 6. josefik +1 7. Łukasz Jajecznica z rodziną 8. amap & co - nie potwierdzone 9. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 10. Bimbelt z żonką i młodym 11. Monika + Świder 12. Wojtek Solipiwko+? 13. Misik , Aga+2 14. Janek,Gosia +3 15. karkan 16. Wajcha +Kasia 17. Bzdzionek 18. Leszcz007 + Syja77 19. browar Birbant 20. Przemo 21. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos227 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 22. Markos227 +1 potwierdze na początku sierpnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Powoli trza by ogarniać domki. Podzielcie się z kim chcecie mieszkać. Domków jest 10. Pięć po jednej stronie stawu, pięć po drugiej. 3 domki przy głównym wejściu są zajęte. domek 1 - zajęty domek 2 - zajęty domek 3 - zajęty domek 4 - .... domek 5.- .... itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Domek 4 - zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3bbar Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Warmiński MISIEK + 14. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań5. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.6. josefik +17. Łukasz Jajecznica z rodziną8. amap & co - nie potwierdzone 9. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 10. Bimbelt z żonką i młodym 11. Monika + Świder 12. Wojtek Solipiwko+? 13. Misik , Aga+2 14. Janek,Gosia +3 15. karkan 16. Wajcha +Kasia 17. Bzdzionek 18. Leszcz007 + Syja77 19. browar Birbant 20. Przemo 21. Maciej 22. s3bbar + małżonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 To ja zajmę 5 domek przy wejściu 2 osoby + (wolne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Poproszę o domek, najlepiej bo tej stronie stawu, gdzie byliśmy w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To my już się dogadaliśmy i wspólnie z Kaczorro, Jerminką i Mateuszem możemy kolejny wolny domek zgarnąć - domek nr. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Dla mnie proszę zarezerwować domek nr 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Warmiński MISIEK + 14. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań5. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.6. josefik +17. Łukasz Jajecznica z rodziną8. amap & co - nie potwierdzone 9. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 10. Bimbelt z żonką i młodym 11. Monika + Świder 12. Wojtek Solipiwko+? 13. Misik , Aga+2 14. Janek,Gosia +3 15. karkan 16. Wajcha +Kasia 17. Bzdzionek 18. Leszcz007 + Syja77 19. browar Birbant 20. Przemo 21. Maciej 22. s3bbar + małżonka 23. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) Edytowane 9 Lipca 2016 przez Usiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Warmiński MISIEK + 14. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań5. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.6. josefik +17. Łukasz Jajecznica z rodziną8. amap & co - nie potwierdzone 9. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 10. Bimbelt z żonką i młodym 11. Monika + Świder 12. Wojtek Solipiwko+? 13. Misik , Aga+2 14. Janek,Gosia +3 15. karkan 16. Wajcha +Kasia 17. Bzdzionek 18. Leszcz007 + Syja77 19. browar Birbant 20. Przemo 21. Maciej 22. s3bbar + małżonka 23. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) 24. wena+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_szek Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Panowie, napiszcie parę słów o tej imprezie. Chętnie bym się wybrał w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warmiński MISIEK Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Niestety zmiana planów wakacyjnych uniemożliwia mi uczestnictwo w imprezie 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań4. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.5. josefik +16. Łukasz Jajecznica z rodziną7. amap & co - nie potwierdzone 8. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 9. Bimbelt z żonką i młodym 10. Monika + Świder 11. Wojtek Solipiwko+? 12. Misik , Aga+2 13. Janek,Gosia +3 14. karkan 15. Wajcha +Kasia 16. Bzdzionek 17. Leszcz007 + Syja77 18. browar Birbant 19. Przemo 20. Maciej 21. s3bbar + małżonka 22. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) 23. wena+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Panowie, napiszcie parę słów o tej imprezie. Chętnie bym się wybrał w tym roku. Przyjeżdżasz i jesteś Co myśmy robili w zeszłym roku? Ktoś pamięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 10 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzień pierwszy - przyjazd, zakwaterowanie. Wyciągam skrzynke i zapraszam sąsiadów. Sąsiedzi mają dwie skrzynki i już nie wstają. Przybywa Jacer z rowerem, zbiera haracz: - Ognisko trza zrobić - i znika... Płomienie, poczęstunek, dzień znika... Dzien drugi. Pakują nas do rozklekotanego Autosana, wywożą na wygwizdów, dają wiosła i każą płynąć przed siebie... Wodopój płynie z nami. Wracamy tym samym autokarem. Jeszcze działa. Myjnia i znowu autokar - wiozą na wyżerke z wodopojem. Dzień trzeci. Budzę się. Ulga, nie ma autokaru.... GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Chyba zapomniałeś dodać jeszcze na koniec - POWRÓT DO DOMU - a to może być bardzo trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 To my już się dogadaliśmy i wspólnie z Kaczorro, Jerminką, Lilianką i Mateuszem możemy kolejny wolny domek zgarnąć - domek nr. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A powiedzcie, co robimy w sobotę po południu? To co zawsze? Amapowi zbrzydły autobusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Niniejszym pragnę oświadczyć, że wszystkie zloty do tej pory organizowane przez jacera odbyły się bez zakłóceń w przyjacielskiej atmosferze, a pogłoski o złym stanie autokarów są nie prawdziwe. Jednocześnie w związku z tym, że wczoraj nie pisałem: Łubu dubu, Łubu dubu, niech nam żyje piwowar naszego pubu, nieeech żyje nam... To śpiewałem ja, amap, piwowar czwartej klasy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Poważnie pytam. W tym roku na kajaki wyruszymy trochę później. W zeszłym roku po kajakach było trochę pospiechu, a widziałem, że wielu najchętniej by siadło przed domkiem z piwkiem i poleniuchowało. Może zrobimy odmianę i zrobimy imprezę w tej wiacie na Ostoi. Tam jest grill, ja mam kociołek węgierski żeliwny, odpada jeżdżenie wte i we wte, odpada problem z dzieciakami itp. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czyli piątek impreza przy browarze a w sobotę ognicho? Może być. Widzę,że domki pozajmowane więc ósemka dla naszej trójki i chyba pepinki,tylko oni strasznie chrapią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dopisuję kolegę Piotrka, który się nie może tu dostać. Proszę o dopisanie ich do naszego domku. 1. Undeath + 1 +1 - oczywiście na 100% nie potwierdzam ale chociaż przyjedziemy na samą imprezę w sobotę 2. Camilos +1 (Tofka)3. Kaczorro+1(jerminka) - czas spróbować nowych doznań4. crocco,jego piękniejsza croccunia i croccuniątko.5. josefik +16. Łukasz Jajecznica z rodziną7. amap & co - nie potwierdzone 8. Pepinek + rodzinka (P+G+s) 9. Bimbelt z żonką i młodym 10. Monika + Świder 11. Wojtek Solipiwko+? 12. Misik , Aga+2 13. Janek,Gosia +3 14. karkan 15. Wajcha +Kasia 16. Bzdzionek 17. Leszcz007 + Syja77 18. browar Birbant 19. Przemo 20. Maciej 21. s3bbar + małżonka 22. Usiu (plan jest, ale jeszcze nie wiem czy wypali) 23. wena+1 24. Beer'o'feel + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Chciałam sie zapisać, ale myślałam, że impra przy Nepomucenie będzie w programie, a Jacer piszesz, że "kto chce może pojechać"? I nie ma opcji rowerowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 I karpia też nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi