13Robert Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 (edytowane) Zaden ze mnie znawca, ale zagotowałem 1 kg czerwonych buraków (1,15zł/kg!) dodając 1,5 litra wody oraz małą cebule, dwie kostki rosołowe, pół główki czosnku i pieprzu do smaku. To jest to! Polecam. Edytowane 19 Stycznia 2010 przez 13Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaden ze mnie znawca, ale zagotowałem 1 kg czerwonych buraków (1,15zł/kg!) dodając 1,5 litra wody oraz małą cebule, dwie kostki rosołowe, pół główki czosnku i pieprzu do smaku. To jest to! Polecam. 21A. Spice, Herb, or Vegetable Beer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Może w przyszłości ktoś zdecyduje się na ekperyment piwny z wyciagiem z czerwonych buraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaden ze mnie znawca, ale zagotowałem 1 kg czerwonych buraków (1,15zł/kg!) dodając 1,5 litra wody oraz małą cebule, dwie kostki rosołowe, pół główki czosnku i pieprzu do smaku. To jest to! Polecam. Podaj czasy warzenia, i czas dodawania poszczególnych przypraw. flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Czasy? Hm... Jesli chodzi o czasy, to spożywać nalezy w małych ilościach (250 ml), bo w przeciwnym razie czas będzie naprawde krótki na dobiegnięcie do tronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Chodziło mi o przerwy, ale rozumiem że trzeba robić;-) pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Czasy? Hm... Jesli chodzi o czasy, to spożywać nalezy w małych ilościach (250 ml), bo w przeciwnym razie czas będzie naprawde krótki na dobiegnięcie do tronu. Zepsuty był ten barszcz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Nie będe kontynuował. Barszcze jest super i kropka. PS. Spożywamy go w 250ml porcjach. Edytowane 20 Stycznia 2010 przez 13Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jeśli domowy barszcz to tylko na obranych, grubo potartych i zakwaszonych burakach, zagotowanych i przecedzonych do wywaru na własnej wędzonce. Przyprawy, a zwłaszcza pieprz i czosnek są mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ano właśnie, przetartych... Czy takie urzadzenie nie byłoby najlepsze do wstępnego przygotowania warzyw: http://www.allegro.pl/item882428654_clatronic_um3006_rewelacyjny_blender_kaktajle_bcm.html I czy ono rozdrobniłoby też na mus czosnek tam wrzucony? Jeśli tak, to z pewnością barszcz (do picia z kubka) wyszedłby o klase lepszy aniżeli tylko gotowany. Szczególnie zalezy mi na aromacie i smaku czosnku, bo doskonale mi on leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Brakuje majeranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Ja bym dodał jeszcze chili (w jakiejkolwiek formie), ale ja to do wszystkiego dodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13Robert Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Fakt. Majeranek jest ważny, ta przyprawa jest bez zarzutu. Z chili nawet nie próbuje z uwagi na "nie ten" żołądek. Zakupiłem ow blender i gdy dojedzie podziele się opinią o ile jest lepszy barszcz, gdy składniki rozdrobni się do poziomu kremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się