rubezahl Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 ... to bułki są oczywiste Skoro to takie oczywiste, niech będą bułki. ... ale Marty strudel z jabłkami... ... mmmniaam! - - - Olu, Kolega Sowiak + 2 jednak z noclegiem. 1. Rubezahl (10l)2. Akebes + 4 (10l)3. Mariusz i Beatka (Browar Dziupla wystartował ) + 34. Karczmarz (10l) + 35. olo333 (10l)6. Camilos +Tofka (10l)7. Basik189 + krzysiek9999 (10l) + Ula + kot8. Kaczorro (10l) + Jerminka (10l.) + Mateusz (ma być ze swoją pierwszą warką)9. Marval - ze swoją pierwszą warką10. Sowiak (10l) + 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Szybkie info z samej GÓRY - od Oli: " Sowiak wpisany, nie ma już wolnych pokoi! Pozdrawiam" My również "Pod Przełęczową" Ekipę POZDRAWIAMY! ... i do rychłego, miłego zobaczyska! Pa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A tak tylko z ciekawości zapytam - napijemy się w końcu piwa, które sami nawarzyliśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) ... które sami nawarzyliśmy? Tak - od Dżonego, z AS-a, P.I.K.-a, Burkatowa, Goldbach-a, z Kreciej R., W. Jurusia, Parnik-a, Sowiaka, Marvala i miejmy nadzieję - z Dziupli. Chyba nie pominąłem żadnego Browaru. ... Browar Pod Przełęczą, tym razem jeszcze... , nie przedstawi do degustacji kolejnej odsłony Bosej Sowy. ... może trzeba jej umyć bose nogi, obuć w kapcie, ... Edytowane 3 Września 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Bułki są oczywiste, choć nie wiem do końca jeszcze jakie. Adam, mycie kopyt i ich obucie może nie pomóc. Może cali się wysterylizujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Polecam kąpiel w starsanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 ... mycie kopyt i ich obucie może nie pomóc. Może cali się wysterylizujemy Marta, ogólnie rzecz ujmując - Twój STYL! mnie roz-czula od lat (- od lat kilku, odkąd się znamy). Fffjesz, że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marval Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Jest mi bardzo przykro... ale nie będzie mnie na spotkaniu. Niestety, ale moja praca jako kierowcy (międzynarodówka) wypada 18 września i jadę na 10 dni za granicę. Przepraszam Was, będziemy się widzieć dopiero na kolejnym spotkaniu. Myślę, że będę miał dużo więcej do zaprezentowania. Podeślę pani Oli kilka piw ode mnie, poproszę, aby była moją reprezentantką, może się zgodzi na etykietach będzie wszystko opisane. Będzie mi bardzo miło jak spróbujecie i skomentujecie je jakoś choćby i tutaj, na forum, ciekawi mnie co musiałbym poprawić, co jest dobrze i tak dalej... Trzymajcie się ciepło i życzę Wam na zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Uwaga! Uwaga! Jest mi niezmiernie miło poinformować Was wszystkich, że przybędziemy (Jerminka, Kaczorro, Lilianka, Mateusz i teście) już w piątek wieczorem ;-) Do miłego...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerminka Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Uwaga! Uwaga! Jest mi niezmiernie miło poinformować Was wszystkich, że przybędziemy (Jerminka, Kaczorro, Lilianka, Mateusz i teście) już w piątek wieczorem ;-) Do miłego...... W końcu się nie spóźnimy i poznamy uroki okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Odliczania ciąg dalszy ... 12 dni 285 godzi 17100 min 102600sek. My będziemy 0,7dnia 18 godzin 1080min 64800sek. wcześniej (po raz pierwszy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Jest mi bardzo przykro... ale nie będzie mnie na spotkaniu. Szkoda! Do następnego spotkania więc. ... i poznamy uroki okolicy Nie przemęczcie się zwiedzaniem - bo w niedzielę (prawie) jak zawsze gdzieś poczłapiemy. - - - Niestety, Ala Akebesowa także nie przybędzie . Lista powinna by wyglądać tak: 1. Rubezahl (10l) 2. Akebes + 3 (10l) 3. Mariusz i Beatka (Browar Dziupla wystartował ) + 3 4. Karczmarz (10l) + 3 5. olo333 (10l) 6. Camilos +Tofka (10l) 7. Basik189 + krzysiek9999 (10l) + Ula + kot 8. Kaczorro (10l) + Jerminka (10l) + Mateusz (ma być ze swoją pierwszą warką) + 3 9. Sowiak (10l) + 2 Edytowane 13 Września 2016 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Co prawda mnie nie będzie, ale piwo dostarczone Adam przywiezie. Porządne naklejki tak że nikt nie pomyli czyje co je. Udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marval Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Piwa dostarczone do Pani Oli niestety tylko tyle mi zostało... Ale mam nadzieję, że zdołacie skosztować i ocenić Niestety bez ciemnego... Nie zdążyłem, butelkowałem 3 dni temu i nie chcę, żebyście próbowali zupę ale może będzie jeszcze okazja na podzielenie się! Miłych warsztatów i widzimy się na następnym spotkaniu! Na zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 No widzę że będzie więcej piwa jak piwowarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Pytanie do organizatorów: Czy miejscowy pleban dostał odpowiednie środki aby była piękna jesienna pogoda? Chyba że macie inne sprawdzone sposoby (Taniec słońca rozdmuchiwanie chmur, itp.) Edytowane 21 Września 2016 przez kaczorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Może jakiś rogacz się znajdzie do rozganiania chmur przy użyciu poroża A wracając do pokazywania cycków... w coś się bawimy? Bo sobota już tuż, tuż! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Spotkałem Jacka i ku..wa mać zapomniałem na smierć o musztardzie. I nie dam rady juz jej zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 No widzę że będzie więcej piwa jak piwowarów. Piwa nigdy dosyć Fajnie, że "będziecie z nami" za pośrednictwem swoich piw. Szkoda wielka, że tylko tak! - - - ... aby była piękna jesienna pogoda? Jak zawsze - podanie na samą górę, zostało przekazane do personelu naziemnego. ... tylko tym razem dowiedziałem się, że owszem: co łaska pińćset, ale należy być na czasie... ... a na czasie teraz jest 500+ ... no i ten plus, ma nominał sto. Po prognozach patrząc, podanie powinno być rozpatrzone pozytywnie. - - - ... w coś się bawimy? Bo sobota już tuż, tuż! Marta, masz pełną swobodę. Wiesz, że doceniam Twoje zdolności i pomysły (np. ten z cyckami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nie wiem czy jeszcze ktoś to odczyta przed naszym spotkaniem które odbędzie się za 14,5 godz. 870 min. 52200s. !!! Ja Irmina i Mateusz rozkoszujemy się już smakami jutrzejszej petardy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 post dodany o min za późno bo witaliśmy chlebem i piwem Basię, Krzysia, ich córkę i wnuczka (czarno-białego a wg. Irminy biało-...nego kota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowiak Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 My niestety się odrobinę spóźnimy (ot max 14:30), niestety dopiero wróciłem z Wrocławia i muszę się jeszcze lekko ogarnąć. Piwo będzie, gorzej, że nie zdążę ze smakołykami, ale wypadł mi wyjazd służbowy w piątek. Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ja już w domu, tak więc najwyższa pora podziękować zarówno gospodarzom jak i uczestnikom za wspólne spotkanie, dobrą zabawę oraz nowe inspiracje (takie jak np. halloumi ). Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofka Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 My wczoraj też wróciliśmy do własnej noclegowni. Naładowani, nakręceni i niestety już stęsknieni. Dzięki zebranym i gospodarzom za wszystko, bo wyliczanka mogłaby być za długa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Wszystko co piękne szybko przemija!!! Powrót do realnego świata zawsze ciężko nam przychodzi. Wielkie dzięki od nas wszystkich za cudnie spędzone chwile. Już nie możemy się doczekać kolejnego spotkania (mamy klika nowych pomysłów na vege potrawy). A tak w ogóle to spotkanie było dla mnie bardzo wyjątkowe, bo ......... Rano niczego nie szukałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi