rubezahl Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Tak się składa, że będziemy mieli 500+. Termin jest na czerwiec. ... ale miałem wyczucie. (a w tej butelce porteru, zdecydowanie nie było podsłuchu!) Więc zobaczymy jak potoczą się sprawy. Wiadomo - maj, to jak Wam będzie pasowało, na jesień zjawiacie się we czworo + Dziadkowie obowiązkowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Krzysiu twój Porter Bałtycki ta chyba najlepsze piwo jakie kiedykolwiek piłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zawstydzasz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorro Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 (edytowane) Dziękujemy bardzo "Ekipie Piwnej" za Przepiękny i Przepyszny prezencik !!!!! Doszło prawie w całości i było przepyszne. Postaramy się z całych sił spotkać z Wami następnym razem. Wesołych i Szczęśliwych świąt życzy Irmina Paweł Lilianka i ....? Edytowane 24 Grudnia 2016 przez kaczorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 ... Postaramy się z całych sił spotkać z Wami następnym razem. - i oby! (ale nie forsuj tego - teraz kolejne Kaczątko jest priorytetem!) - - - - Wprawdzie daaaleko jeszcze, ale jak dobre wiatry pozwolą na ponowne spotkanie... - konkursowym piwem Jesiennego będzie: Lager Sudecki. Korzystajcie z zimnego sezonu, dajcie piwom czas na "ułożenie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jakieś widełki ekstraktu przyjmujemy(10-14 na ten przyklad) ? Europejskie czy egzotyczne chmielenie również dopuszczamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 http://www.piwo.org/topic/22112-lager-sudecki/?do=findComment&comment=415215- tu masz wytyczne stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzięki! Eh ta skleroza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 http://www.piwo.org/...ki/?do=findComment&comment=415215-tu masz wytyczne stylu Sory ale na ile litrów wody? Bo te moje warki? I czy na termin maj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Sory ale na ile litrów wody? Bo te moje warki? Słusznie - dopisałem: na 20l piwa. ... czyli na swoją 300-tkę, powinieneś surowce pomnożyć "jedynie" przez 15 I czy na termin maj. Jesienne - to raczej bliżej września. (najświeższe info od Oli - najpewniej: ostatnia Sob/Niedz. września) - - - Właśnie, przypomnijcie proszę, co ustaliliśmy z "konkursowym" spotkania wiosennego. Edytowane 5 Stycznia 2017 przez rubezahl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 czyli na swoją 300-tkę, powinieneś surowce pomnożyć "jedynie" przez 15 Jeszcze nie. Ach te przeróbki baniaków. Tak to jest jak chce się wydać mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Właśnie, przypomnijcie proszę, co ustaliliśmy z "konkursowym" spotkania wiosennego. Jasna 12-tka bez przypraw? Czy coś pomyliłem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszK Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzień dobry ,czy można jeszcze składać życzenia Noworoczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tak,Ale tylko na zapas sylwester 2017/nowy rok 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi