Popow Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam, jestem z Wrocławia (w kórym bywam dość często), a na codzień mieszkam w Londynie. Mam za sobą pierwszą warke, która obecnie jest na etapie refermentacji i przygotowuje się niecierpliwie do drugiej Pozdrawiam Wojtek Popow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Chyba Lądku, Londyn - nie ma takiego miasta. Czołem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kombinator Opublikowano 18 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Cześć! Zacierałeś czy z ekstraktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popow Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Cześć! Zacierałeś czy z ekstraktów? Zacierałem z gotowego zestawu surowców (na 1 galon) stworzonego dzieki kolaboracji http://brooklynbrewshop.com/i BrewDoga. Pomocne narzedzie, żeby zacząć warzyć, a już w niedzielę lub poniedziałek, będe wstawiał pierwszą warkę z własnej receptury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się