anibus Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 tylko te 3 sa , sorry glupie pytanie ale do elektryka mi daleko... wylutowalalem i zamontowalem nowe odwrotnie , teraz mam na zamknietych wyjsciach mam 2.5v na pompie i 1.77v na grzalce , napiecie te same na diodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eselchen Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, anibus napisał: tylko te 3 sa , sorry glupie pytanie ale do elektryka mi daleko... wylutowalalem i zamontowalem nowe odwrotnie , teraz mam na zamknietych wyjsciach mam 2.5v na pompie i 1.77v na grzalce , napiecie te same na diodach Jakie to tranzystory? Diody prostownicze D1,D2 dobrze przylutowałeś? Edytowane 14 Czerwca 2020 przez quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anibus Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 6 godzin temu, quattro napisał: Jakie to tranzystory? Diody prostownicze D1,D2 dobrze przylutowałeś? bc 337 , byly wlutowane odwrotnie .. sprawdzilem D1 i D2 , wlutowane poprawnie , nie bardzo mi poszlo z tym lutowaniem, wiec zamowilem nowe NANO v3 , jak przyjdzie to na spokojnie zloze nowa plyte i zobacze... dziekuje za pomoc Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi