brooda Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam.Browamator ma w swojej ofercie przeterminowane drożdże płynne (myślę o Odkryciu Sezonu FM).Mają termin do lutego br. Czy ktoś to kupował? Jest to do czegokolwiek zdatne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboraff Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Podwójny starter i jazda. Jak są za dychę można się w to bawić. Więcej - niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Z tym, że trzeba się liczyć, że nie zawsze ruszą. Z mojego skromnego doświadczenia uważam, że nie warto się bawić. Ruszają średnio co drugie, cena zwykle spada o 50% więc na dłuższą metę finansowo wychodzi tak samo, a roboty szkoda. FM kosztują niewiele ponad 20zł - ja kupuję już tylko świeże. Undeath i andy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Świercz Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A jak sprawa ma sie do suchych drozdzy po terminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirk gently Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Oszczędność jest bardzo mało w porównaniu z kosztem warki, której zepsuciem ryzykujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Starter, może nawet dwustopniowy. I dowiesz się czy masz szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwesoly Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 przy sucharach (10zł) 5kg słodu - 25zł chmiele - 30zł 5-8h twojego czasu + niemożebne rozczarowanie i wzywanie Pana Boga na daremno - nie wiem ile ________________________________________________________________________________________ pod kreską wychodzi, że jak te pieniądze i czas Cię do bankructwa nie doprowadzą to w sumie czemu nie zaryzykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejW Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 odkopię troszkę Od jakiegoś czasu kupuję tylko po terminie (FM), robię startery (2-3 dniowe) i zawsze startuje szybko. Moje warki to 30-35 l, blg to na mniej niż 13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi