mandragorasc Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ma ktoś jakieś propozycje czy doświadczenia? Słyszałem że mosaic robi robotę. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrawko Opublikowano 8 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Chmieliłem na zimno cascadem - jakieś 30 albo 50g na 15 litrów nastawu. Chmiel jest wyczuwalny, aczkolwiek w nienachalny sposób, wydaje mi się, że jego nuta aromatyczna zgrała się z cydrem dodając mu słodkości(takie info idzie do głowy), choć jest całkowicie wytrawny Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaxel Opublikowano 11 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Ma ktoś jakieś propozycje czy doświadczenia? Słyszałem że mosaic robi robotę. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Chmieliłem Citrą. 30g na 10l. Do tego poszła mięta i szczerze powiedziawszy zdominowała chmiel, aczkolwiek jest on wyczuwalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się