pakman Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam jedzie do mnie keg 50 z którego mam zamiar zrobić sobie kadź do zacierania. Jak wygląda sytuacja z połączeniem taboret gazowy i FD. Czy brzeczka nie będzie się przypalac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakman Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 A coś więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Będzie A Jejskiemu się nie przypala.... Magia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakman Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Myślę że cała magia to doświadczenie ,ale mogę się mylić. Co więc polecacie , biab i recyrkulacja pompą ? Jakie są alternatywy . Zmiana na grzałki elektryczne odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profik Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Będzie A Jejskiemu się nie przypala.... Magia? No, recyrkulacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi