szwagry Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Cześć,witam wszystkich, moją przygodę z piwowarstwem wraz ze Szwagrem zacząłem w maju tego roku. Piwo.org jest dla Nas skarbnicą wiedzy, stąd i chęć aby wkroczyć do tego społeczeństwa i z czasem również dzielić się swoją wiedzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plonk Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Powodzenia dla sąsiadów z południa:) witam i życzę wielu udanych warek. Skoro okolice BB - Żywiec - Cieszyn są coraz mocniej reprezentowane, może trzeba pomyśleć o zlocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkkr Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Również witam z Bielska oraz z okolic Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagry Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Powodzenia dla sąsiadów z południa:) witam i życzę wielu udanych warek. Skoro okolice BB - Żywiec - Cieszyn są coraz mocniej reprezentowane, może trzeba pomyśleć o zlocie? Jestem jak najbardziej za Zaczynamy warzenie i chętnie podzielę się piwem i dowiem się co należy poprawić i w jaki sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi