Marek K. Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Ahoj! Jako, że jestem nowy, a na koncie mam dopiero jedną wartę (witbiera na klasycznym zasypie, ale nieco dochmielonego ), chciałem się przywitać. Nadaję z Katowic, warzę w Jaworznie i mam nadzieję nie poznać co to "kompromis" w piwowarstwie. Będę pewnie zadawał głupie pytanie, jak każda "zielonka" Jak na razie większe doświadczenia mam w sensoryce, niż w piwowarstwie, ale to drugie też jest miłe Pozdrawiam! Edytowane 21 Lipca 2016 przez Marek K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witaj i powodzenia! Tylko Długoszyn! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 W końcu ktoś z Katowic... Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirfak Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Jest nas tu więcej z Kato :-) Wysłano z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi