jaroM6 Opublikowano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 wygląda to super profesjonalnie, graty! możesz podać przybliżony koszt? Przybliżony koszt jest trudny do oszacowania,dużo materiału miałem u siebie,kupowałem głównie kegi,grzałki itp. Jak ktoś potrzebuje wyceny mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Z czego zrobiłeś Hop-Stopper? Jaka jest średnica oczka w siatce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Z czego zrobiłeś Hop-Stopper? Jaka jest średnica oczka w siatce? Hop-stopper zrobiony jest z siatki nierdzewnej o oczkach 300 mikron i spisuje się rewelacyjnie Edytowane 25 Września 2016 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
le_szek Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 wygląda to super profesjonalnie, graty! możesz podać przybliżony koszt? Przybliżony koszt jest trudny do oszacowania,dużo materiału miałem u siebie,kupowałem głównie kegi,grzałki itp. Jak ktoś potrzebuje wyceny mogę zrobić. Gdybyś miał chwilę był bym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Girus Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Jaki silnik od wycieraczek jakie napiecie i jaka moc zastosowales do mieszadla ? Nie przegrzewa sie ? W ogole to ile litrowe masz te Kegi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 @jaroM6 z czego zrobiłeś agregat wody lodowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 27 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Jaki silnik od wycieraczek jakie napiecie i jaka moc zastosowales do mieszadla ? Nie przegrzewa sie ? W ogole to ile litrowe masz te Kegi ? Silnik mieszadła jest z wspomagania kierownicy z Toyoty jest na 12V i bardzo mocny nie grzeje się wcale Kegi zacierny i warzelny są 1oo litrowe z Anglii Edytowane 27 Września 2016 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi