birek03 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Cześć mam okazję kupić chłodnice za 50zł tyle ze wygląda na mocno zużytą/zleżałą i nie wiem czy kupować używke czy zrobić sobie nową co pewnie wyjdzie 2x drożej. Z góry dzięki za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Jeżeli ta używana jest na zdjęciu to wygląda całkiem dobrze. Trochę troski z myciem i będzie spoko, a 50 zł wydaje mi się dobrą ceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Bierz, a jak nie, to ja wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birek03 Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Bierz, a jak nie, to ja wezmę To proszę bardzo ;D http://olx.pl/oferta/chlodnica-wezownica-do-bimbru-brzeczki-piwnej-CID628-IDfgoLT.html. Ja stwierdziłem że dołoże i zrobię swoją bo wymiary nie do końca mi pasują, a i tak bym musiał dokupić jakieś złączki, dzikie węże i inne pierdolety, s tak będę miał nowe i przez siebie zrobione . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkx6 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Bierz, a jak nie, to ja wezmę To proszę bardzo ;D http://olx.pl/oferta/chlodnica-wezownica-do-bimbru-brzeczki-piwnej-CID628-IDfgoLT.html. Ja stwierdziłem że dołoże i zrobię swoją bo wymiary nie do końca mi pasują, a i tak bym musiał dokupić jakieś złączki, dzikie węże i inne pierdolety, s tak będę miał nowe i przez siebie zrobione . Ja ze swojej strony polecam chłodnicę przeciwbieżną. Bardzo wydajna i mniejsza od zanurzeniowej. Na forum znajdziesz przynajmniej 3 tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi