birek03 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Cześć mam okazję kupić chłodnice za 50zł tyle ze wygląda na mocno zużytą/zleżałą i nie wiem czy kupować używke czy zrobić sobie nową co pewnie wyjdzie 2x drożej. Z góry dzięki za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkx6 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Jeżeli ta używana jest na zdjęciu to wygląda całkiem dobrze. Trochę troski z myciem i będzie spoko, a 50 zł wydaje mi się dobrą ceną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek9999 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Bierz, a jak nie, to ja wezmę Link to comment Share on other sites More sharing options...
birek03 Posted September 2, 2016 Author Share Posted September 2, 2016 Bierz, a jak nie, to ja wezmę To proszę bardzo ;D http://olx.pl/oferta/chlodnica-wezownica-do-bimbru-brzeczki-piwnej-CID628-IDfgoLT.html. Ja stwierdziłem że dołoże i zrobię swoją bo wymiary nie do końca mi pasują, a i tak bym musiał dokupić jakieś złączki, dzikie węże i inne pierdolety, s tak będę miał nowe i przez siebie zrobione . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkx6 Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Bierz, a jak nie, to ja wezmę To proszę bardzo ;D http://olx.pl/oferta/chlodnica-wezownica-do-bimbru-brzeczki-piwnej-CID628-IDfgoLT.html. Ja stwierdziłem że dołoże i zrobię swoją bo wymiary nie do końca mi pasują, a i tak bym musiał dokupić jakieś złączki, dzikie węże i inne pierdolety, s tak będę miał nowe i przez siebie zrobione . Ja ze swojej strony polecam chłodnicę przeciwbieżną. Bardzo wydajna i mniejsza od zanurzeniowej. Na forum znajdziesz przynajmniej 3 tematy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts